PragoFFest/Oslava zničení prstenu 2011.

  Vložil/a: Entony  Do rubriky LOTRcon, Oslava Zničení Prstenu  31. ledna, 2011 | 3 575x prohlédnuto.


Milí tolkienističtí fanové,

v posledních letech Oslava zničení Prstenu ve stínu větších conů upadala, proto jsme se na Tolkienconu s Fallon domluvily, že bychom mohli udělat revoluční krok a přesunout ji na námi organizovanou sekci v rámci Pragoconu/PragoFFestu.

Výhodou tohoto kroku bude i to, že pro zájemce bude skutečně tolkienovský program jako na starých Oslavách v dávné minulosti – zajímavé přednášky i projekce.

Termín konání: pátek 4.2.
Místo konání: Modrá škola, Praha – Háje (poblíž metra Háje – pár minut pěšky), Kupeckého 576, PrahaVstupné: při příchodu po 17 hodině 120 Kč, budete-li se chtít přijít podívat jen na chviličku, dá se využít i možnosti platit 20Kč/půl hodinu programu – pokud budete chtít zůstat na více dní, vstupné je zde http://www.festivalfantazie.cz/pragoffest/index.php?pg=vstupne
Více informací: http://www.festivalfantazie.cz/pragoffest/index.php?pg=../archiv/2011pgf/zakladni_pgf11
Anotace k programům: http://amber.festivalfantazie.cz/porady.php#4000

A teď už co Vás čeká a nemine z programu Oslavy:

17:00 Pán Prstenů dle Gothmoga (film) – kultovní trhák z dávné historie Společnosti, kdo nezná, musí vidět, kdo zná, ví, zda přijde:-)

18:00 Tar-ara – Runy na Zemi a v Ardě (přednáška) – líbí se vám runy? Už jste je pozapomněli? Přijďte zjistit víc a oprášit.

19:00 Chris Bouchard – Lov na Gluma (The Hunt for Golumn – fan film) – velmi zdařilý hraný fan film, u něhož byste ani nepoznali, že to není profesionální práce

Zde začne trošku volnější program, nějaké to občerstvení, pohoda:

20:00 Vilém – Namaluj si draka (workshop) – i pokud neumíte malovat, garantujeme vám, že si namalujete krásného draka, nebo můžete jen tak přijít a dívat se, jak malují ostatní (a nedá vám to a zkusíte to taky :-) ), podložky na malování vítány, pastelky nejsou nutné

21:00 Fallon – Loutno, svou písní hvězdy zdrav! – budeme hrát, budeme zpívat, zpěvníky Poetického společenstva s sebou jakož i hudební nástroje nebo prostě přijďte se přidat

Konec volný aneb jak nás to bude bavit (nejpozději ve 3:00 nás vyhodí).

Hostina nebude organizovaná, vezměte s sebou prosím cokoli dle možností (třeba zbytky vánočního cukroví), určitě se hodí hrníček, talířek.

Samozřejmě můžete zůstat po celou dobu Pragoconu/PragoFFestu, pak vás opozorním na pár zajímavých bodů programu (pro jistotu ověřte předem, zda se něco nezměnilo):

Pátek 16 – Ala – Finská mytologie
Sobota 11 – Sindor – Hrdinové naší doby (kdo nestihl na Tolkienconu)
Sobota 13 – Jaroslaw Florczak – Do Roklinky a nikdy zpátky
Sobota 14 – Koncert Laega Mortemira – Fantasy písně
Sobota 18 – Actors at Work – Zrozeni z naděje (velmi doporučuji! podobný styl jako Lov na Gluma)
Neděle 10 – Jixipen – Historie Dřeváren (do roku 2000)

Jste-li fandové historie, pak upozorňuji ještě na přednášky Gertenaliky (Po stopách přemyslovských knížat, Od krále Davida k Cúchulainovi, Síla hromu), Jixipen (Středověké legendy). A pokud jste fandové mytologie, podívejte se do anotací, také naleznete mnoho zajímavého.

Těším se s vámi na setkání, nikam se nemusíte hlásit předem, prostě vezměte hrníček, lžičku, mističku, něco na zub na rozdělení se a přijďte v pátek podvečer do Modré školy.

Hezký večer
Jixipen

Tags: , , ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář