BORN OF HOPE – ZROZENÝ Z NADĚJE

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Fan Filmy  21. února, 2009 | 4 571x prohlédnuto.


Další nový fanfilm velmi vysoké kvality.
Jeho děj je inspirován několika odstavci v Tolkienových dodatcích k trilogii Pán Prstenů.

zrozeni naděje

Vypráví příběh potomků legendárních vládců moře z Numenoru a jejich snahu o přežití v pustině, kde se síly temnot snaží o jejich úplné zničení. Přesto těmto statečným ale zoufalým lidem zůstává naděje v podobě královského rodu, jenž pokračuje bez přerušení z otce na syna.
Toto hodinu dlouhé drama je zasazeno do doby před válkou o prsten a vypráví příběh o Dúnedain, strážcích severu, tak jak žili před návratem krále.
Můžeme sledovat Arathorna a Gilraen, rodiče Aragornovy, od jejich prvního setkání, v době pro jejich lid tak bouřlivé. Film Zrozený z naděje je neziskový projekt a jako takový bude zdarma distribuován přes internet.


Světová premiéra se má odehrát

2-4 října 2009

na Ringconu v Německu.
a film by měl poté být ke stažení na stránkách:
bornofhope.com

Prozatím je alespoň ke zhlédnutí trailer:

Born of Hope – 2008 Teaser Trailer one from Actors at Work.

9 komentáře

Mivka
 1 

Pěkné, vůbec jsem nevěděla, že dělají další film :) Jenom drobné rýpnutí- rodiče AragornovY, jo a ve větě „Vypráví příběh potomků legendárních vládců moře z Numenoru a jejich snahu o přežití v pustině kde se síly temnot snaží o jejich úplné zničení.“ by nejspíš měla být před kde čárka. A mimochodem- na první počuch jsem si přeložila „born of hope“ jako „zrozeni z naděje“, mám totiž pocit, že kdyby to zrození bylo míněno jako podstatné jméno, bude tam birth a ne born. :) Ale rýpu jen tak ze zvyku, pardon :)

29. března, 2009 v 11:58
Entony
 2 

Já to také zjistil uplně náhodou při koukání po youtube O:-)
ale tak myslím že je to velmi vítaná zpráva soudě dle traileru.

A ten pravopis? Nu slečno korektorko teď už je to na tobě. Mifk!!! :-D

Jak to říkali naši moudří předci statečně a neochvějně bojující v řadách lidovědemokratické armády proti imperializmu? O:-) :-D ;-)

30. března, 2009 v 18:26
Danny
 3 

No sice mě těší že se bude dělat další film ale myslím že by se ho měl ujmout někdo zkušenější a ten aby nabral herce z trilogie to je můj názor

18. dubna, 2009 v 11:49
Entony
 4 

jojo.. kdyby měli pár set milionů dolarů nazbyt nejspíš by ty herce najmuli, a udělali skvělý fantasy film pro široké masy diváků podřízený plně vydělávání miliard dolarů.

nicméně bych řekl že alespoň tento trailer se nemá zač stydět :-)

19. dubna, 2009 v 07:43
Finarfin
 5 

Trailer většinou bývá výstřih nejlepších scén, ovšem tady je trailer z nejhorších scén. Film jsem zhlédl včera a považuji ho za skvělý.

3. prosince, 2009 v 10:45
Farmr
 6 

Film jsem viděl dnes a můžu říct, že se jedná o solidní počin velice profesionálního charakteru. Jako amatérskému filmaři mi nad některýma scénama zůstaval rozum stát jak byly geniálně filmové. Ohonotil bych to 10/10. Úžasné

3. prosince, 2009 v 20:34
Kwandar
 7 

Jedním slovem nádhera…ještě lepší než Hon na Gluma…chcí víc takovýchto filmů! Jenom byl drsný ten Arathornův kousek s mečem, při tom prvním boji…postřehli jste to? Sem an to hleděl že WTF? :D

5. prosince, 2009 v 13:30
 8 

tak já si film stáhnul přes víkend zatím co jsem s přítelkyní byl na Fenixconu a jdu kouknout až teď takže se těším ještě víc když čtu takové nadšené komentáře :-)

MIMOCHODEM NEMÁTE NĚKDO UŽ ČESKÉ TITULKY?

Pokud jo mohli byste sem hodit odkaz a já bych je na tolkien.cz umístil k stáhnutí. O:-)

6. prosince, 2009 v 16:49
Marty
 9 

zde je možnost zhlédnout celý film :
http://www.bornofhope.com/Watch.html

11. prosince, 2009 v 13:50

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář