Bilbovky 2021

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  21. září, 2021 | 1 288x prohlédnuto.

Vážení a milí obyvatelé Středozemě, přilehlých kontinentů a ostrůvků Ardy,

po roce vás všechny srdečně zveme na další ročník oslavy páně Bilbových a Frodových narozenin aneb „Bilbovky 2021“.

Tentokráte se oslava koná 1.-3.10.2021 po mnoha letech na jiném místě, v hostinci U Skákavého poníka, jehož celý prostor nám laskavě zarezervoval pan Ječmínek Máselník, na adrese Nový Svět 105, Harachov (bývalý hotel Rýdl).

Na programu je klasická hra „O Bilba“ v sobotu přes den (za každého počasí, myslete na to prosím při balení), tradiční hostina v sobotní podvečer, krátké či delší procházky dle chuti a spousty hraní/zpívání a povídání s přáteli. Vyhlašujeme rovněž další ročník BARDSKÉHO KLÁNÍ

PROGRAM

Hra O Bilba je letos připravena tak, aby si jednotlivci i družinky volně užili místních krás. Bude tedy vysvětlena v páteční podvečer (nejpozději 20:00), aby si každý host naplánoval sobotní den dle vlastní libosti. Od 17h v sobotu bude čas na přípravu podkladů z terénu a v 18h hra O Bilba vyvrcholí. Poté bude následovat hostina a následně Bardské klání a volná zábava.

„Bardské klání“ – PRAVIDLA:

1. účast povolena všem národům Středozemě bez ohedu na rasu a věk
2. za právoplatného účastníka je považován každý, kdo se nejpozději v den konání akce nahlásí Fallon
3. přihlásit a přednést lze jen vlastní autorskou báseň/píseň/příběh z dějin či na motivy Středozemě a Ardy
4. porotou jsou všichni účastníci oslavy, přičemž každý má jeden hlas (papírek se svým podpisem), jejž po konci klání odevzdá do sklenice se jménem svého favorita
5. proti rozhodnutí poroty se lze odvolat k Valar, pokud ovšem vzápětí nepřijde z Valinoru písemné vyjádření s ověřenými podpisy všech Valar a Valier, je rozhodnutí poroty nezpochybnitelné ;-)

Vzhledem k celostředozemské situaci letošní příspěvek na hostinu necháváme volný v rozmezí 150-250 Kč. Přispějte dle vlastních možností (pokud budete nadmíru spokojeni, smíte přispět i více). Raději se rozloučíme s nadívanými tetřívky než s vaší společností ;-). Pro malé děti, které málo snědí, je výše příspěvku 50 Kč. Pro větší jedlíky do 15 let je příspěvek 100 Kč. Členové Společnosti mají 50 Kč slevu.

Obnovit, prodloužit či se nově stát členy společnosti budete mít možnost chvíli před hostinou.

PRAKTICKÉ:

SPANÍ – na vlastních karimatkách ve vlastním spacáku. Pro ty, kteří potřebují, lze rezervovat omezený počet postelí – zamluvte si lůžko prosím písemně předem, ať na vás zbude, a vlastní spacák + strečové prostěradlo na postele si vezměte rovněž. Lůžka navíc budou na místě nabídnuta dalším hostům.

JÍDLO – krom sobotního večera, kdy bude hostina, se zásobte vlastními potravinami (voda je zde pitná a rychlovarná konvice k dispozici), pokud bude mít kuchtička dost času a surovin, bude na pátek večer/sobotní oběd nějaká polévka. JEDLÉ PŘÍSPĚVKY NA HOSTINU VÍTÁNY! Hostina bude ve stylu selském, aneb co se zrovna urodilo v sadech, zahradách a lesích. Vemte tedy, co vám samotným chutná a o co se s přáteli rádi rozdělíte.

S SEBOU – miska-příbor-hrneček (ať máte z čeho užívat hostinu), jídlo, spacák + karimatka, dostatek teplého oblečení (noci jsou tu chladné), uchazeči o Bilba též krabičku na barevné obrázky (fotoaparát s kablíkem nebo mobil), zpěvníky a hudební nástroje

Dejte nám prosím EMAILEM na spdpjrrt@seznam.cz vědět, zda dorazíte. Pokud máte cokoli, o co byste se chtěli s druhými podělit – povídání, zpívání, taneční vystoupení, či třeba chcete uspořádat vlastní turnaj – napište nám, s radostí to uvítáme, protože zábavy na oslavě není nikdy dost!

Na vás všechny se moc těší
pánové Bilbo a Frodo Pytlíkové

za SPDPJRRT poté vaše Rada

PS: Svou účastí na akci potvrzuje každý účastník oslavy, že splňuje momentálními „správci“ předepsaná pravidla platná ke dni konání oslavy. Tj. že je plně zdráv a pro své okolí nakažlivý leda svou dobrou náladou ;-)

Tags:

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář