Pozvánka na soutěž

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Cizí akce  30. října, 2020 | 1 503x prohlédnuto.

Dear Friends,

we would like to invite you again to join our usual programme, the international Quendi category of the Tolkien Mailing Competition.

The Tolkien Mailing Competition consists of different challenges like quizzes, riddles, and creative tasks, sent via e-mail to every participant. The international Quendi category is in English and open to any individual participant (but recommended to those over 15) from all over the world.
The application deadline is 4 November, 2020. (It may be prolonged a bit, please follow the links below for updates.)

Please find all the information about the Competition and the application form on our website: https://www.tolkien.hu/mtt/item/3271-international-tolkien-mailing-competition-2020

You can also join the Facebook event of the competition: https://www.facebook.com/events/670434433871389/

Best wishes,
the organisers of the Tolkien Mailing Competition
from the Hungarian Tolkien Society

Drazí přátelé, rádi bychom vás znovu pozvali, aby jste se připojili k našemu obvyklému programu, mezinárodní kategorii Quendi soutěže Tolkien Mailing Competition. Soutěž Tolkien Mailing Competition se skládá z různých výzev, jako jsou kvízy, hádanky a kreativní úkoly, zasílané e-mailem všem účastníkům.
Mezinárodní kategorie Quendi je v angličtině a je otevřena všem jednotlivým účastníkům z celého světa (ale doporučeným osobám nad 15 let) z celého světa. Uzávěrka přihlášek je 4. listopadu 2020. (Může se trochu prodloužit, aktualizace získáte kliknutím na níže uvedené odkazy.)

Veškeré informace o soutěži a přihlašovací formulář naleznete na našem webu: https://www.tolkien.hu/mtt/item/3271-international-tolkien-mailing-competition-2020

Můžete se také připojit k soutěži na Facebooku: https://www.facebook.com/events/670434433871389/

Všechno nejlepší, organizátoři poštovní soutěže Tolkien z maďarské Tolkienovy společnosti

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář