Bilbovky 2020 Covidové

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  6. října, 2020 | 1 204x prohlédnuto.

Vážení velevážení hobiti, jakož i ostatní rasy Středozemě, na vědomost se dává, že letošní Bilbovky budou sice netradiční, ale budou. A sice již máme nějaké ty přihlášené, kteří reagovali na výzvu ze září, ale stále je volná kapacita, tak se klidně hlašte.

Sejdeme se v termínu 10.-11.10. v Praze.

Program:
* v sobotu v 10 bude odchod na celodenní hru o Bilba z kraje Krčského lesa (přijďte tudíž mezi 9:30 a 10:00), místo srazu pošlu mailem přihlášeným, přecejenom jsou nějaká pravidla, tak chci tušit, kolik nás bude. Hra bude v týmech – vždy jeden kandidát na Bilba a max 2 jeho podporovatelé (+ děti v případě větší rodiny), upřesněte už v přihlášce prosím, zda chcete být kandidátem, je vám to jedno, preferujete být podporovatelem nebo budete pouze hodnotitel kandidátů a hry jako hráč se účastnit nebudete (je to takový LARP pro všechny přítomné – upřesním nejpozději ve čtvrtek – proto je pro mne důležité i přesné nastavení hry, díky).

* konec hry, vyhlášení Bilba jakož i další kratochvíle budou od cca 17:30 v restauraci taktéž na kraji Krčského lesa. Dle aktuálně vyhlášených pravidel NENÍ zakázáno si jen tak v hospodě zpívat (ač se můžete potkat s různými dezinformacemi), jen je otázkou, zda se nám bude či nebude chtít – přecejenom zpěv je prokazatelně riziková činnost. Čili osobně neříkám ani tak ani tak, navíc sama budu muset docela brzo zmizet.

* v neděli příbližně v 10 hodin bude sraz na celodenní výlet nejspíše s začátkem někde v Praze a přesunem možná kousek za Prahu, přesné místo a trasa se doladí primárně dle počasí (momentálně bude v sobotu sluníčko, mraky a déšť… tak si vyberte), pokud se chcete zúčastnit pouze neděle, pošlete přihlášku s telefonním číslem, ať vám mohu v sobotu zavolat

Sice se oseká hraní do noci, ale na druhou stranu se nabízí nedělní výlet místo prostého „sbalíme se a odjedeme“, tak by se to mohlo vyrovnat a mohli bychom si to krásně užít.

PRO CELOU AKCI: Prosím dodržujte alespoň přiměřeně aktuální pravidla stran roušek a dalšího. Restaurace má zahrádku, za ideál tak považuji se pořádně obléci, abychom mohli být venku. Pokud nás chcete jít pozdravit či se jakékoli části účastnit, ale nemůžete si dovolit riskovat karanténu (či nákazu), vezměte si prosím jakoukoli červenou placku a hlavně roušku. Pokud uvidíte kohokoli z nás s červenou plackou, jednejte prosím tak, aby dotyčný nemohl být vámi jakkoli ohrožen (rouška…). Díky.

Na vaše přihlášky se těšíme na mailu merope@volny.cz s PŘEDMĚTEM Bilbovky (chodí tam kupa spamu, jiné předměty mohu přehlédnout!!!).
Prosím, uveďte i které části se chcete zúčastnit a pokud se chcete účastnit sobotní celodenní hry, uveďte též prosím, zda chcete aspirovat na Bilba, být členem jeho podpůrného týmu (hra bude po skupinkách) nebo chcete jen být s námi (pak pokud budete chtít, budete moci bodovat účastníky).

A výzva na konec – Kdo byl loňský Bilbo? Mám popis, ale nevíme, o koho se jednalo a kde jsou tedy Bilbovy propriety. Mám jeden tip, ale ještě jsem jej neprověřila.

Těšíme se na vás všechny
Jixipen, Leši a další organizátoři

Tags:

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář