OZP 2020

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Oslava Zničení Prstenu  4. února, 2020 | 1 773x prohlédnuto.

!!! AKCE SE KVŮLI EPIDEMII KORONAVIRU RUŠÍ !!!

 

Oslava zničení Prstenu: Aneb vítání jara 2020

O víkendu 3.-5. dubna 2020, v přátelském kruhu tolkienistickém, přivítáme jaro, oslavíme zničení Prstenu, popovídáme si se známými i dosud neznámými a zapějeme mnohé písně na počest Tolkienových děl a nastávajícího jara. I procházka na Horu bude! Lampióny s sebou!

POZOR ZMĚNA! Letošní Oslavu budou hostit Šedé přístavy. Kdo jdete k panu Círdanovi poprvé, naleznete jej na adrese: Pitterova 1, (za budovou SUDOP) 130 00 – Praha 3 (4. Přístav vodních skautů).

S sebou si určitě vezměte přezůvky (jinak budete chodit bosky), hrníček (k dispozici bude varná konvice a nějaké ty čaje) a misku se lžící, zpěvníky, hudební nástroje a lampióny. Přespání na místě je možné (karimatka, spacák nutností) a bude k dispozici i pár matrací.

Po úspěchu dalšího pikniku a množství Vašich úžasných příspěvků, budeme v této tradici i nadále pokračovat. Každý, kdo se chce pikniku zúčastnit, nechť sám donese minimálně tolik jídla, kolik sám hodlá spořádat (a pokud možno též podobné kvality jako by sám rád jedl ;) ), raději o něco více. Hlavním piknikovým časem bude opět sobotní odpoledne, kdy donesený proviant rozložíme na stoly/ubrusy na podlaze a pan Bilbo slavnostně zahájí společné hodování. Nicméně neorganizovaně může piknik probíhat celý víkend.

Dobrovolný příspěvek na pronájem budovy: cca 150,- Kč (co zbude, investujeme do čajů a pohoštění; o opačné variantě odmítáme uvažovat – takže přijďte v hojném počtu ;-) )

Předběžný orientační program akce: doplníme tak rychle, jak nám přednášející dodají popisky svých příspěvků ;)

STÁLE PŘIJÍMÁME ZAJÍMAVÉ NOVINKY NA TOLKIENOVSKÉ TÉMA DO PROGRAMU! HLÁSIT SE MŮŽETE NA E-MAIL OSLAVAZNICENIPRSTENU@SEZNAM.CZ

PROGRAM OSLAVY

  • PÁTEK
    17:30 Otevření Přístavu
    18:45 Přivítání hostů a zahájení Oslavy zničení Prstenu
    19-20:00 KONCERT?
    20:30 – … „TOLKIENOVSKÉ ZPÍVÁNÍ“ (kolektiv)
  • SOBOTA
    14-16 PIKNIK
    cca 19:30-20:30/21 Průvod k Orodruině
    Po návratu „TOLKIENOVSKÉ ZPÍVÁNÍ 2“ (kolektiv) a volná zábava
  • Neděle
    12:00 Ukončení oslavy

ANOTACE:

TOLKIENOVSKÉ ZPÍVÁNÍ“ (kolektiv)
Pojďme si společně zahrát a zazpívat čistě středozemskou hudbu! Od poeťáků přes falešňáky až po jednotlivé interprety! Vezměte nástroje, zpěvníky a jdeme na to! Máte-li ještě k tomu píseň, co zcela zaručeně ještě v kuloárech nezazněla, určitě přineste s sebou ;-)

Ještě připomínáme, že akce se koná ve skautské klubovně, je tedy nutné respektovat její pravidla, která přihlášeným účastníkům pošleme s dalším poštovním holubem.

Klást dotazy či hlásit svou účast můžete na adrese: OSLAVAZNICENIPRSTENU@SEZNAM.CZ

Oslava zničení Prstenu aneb vítání jara 2020 je akce organizovaná nadšenými dobrovolníky ve jménu Společnosti přátel díla J.R.R.Tolkiena.

 

http://tolkien.cz/

Shrnutí
Jméno akce:
Oslava Zničení Prstenu 2020
Místo akce:
SUDOP, Pitterova 1,Praha,ČR-13000
Čas zahájení:
3. 04. 2020
Čas ukončení:
5. 04. 2020
Popis:
Pozvánka na oslavu zničení prstenu 2020, pořádanou českým tolkienistickým sdružením, společností přátel díla pana J.R.R.Tolkiena
Cena vstupného:
150

Tags: ,

2 komentáře

Honza Šraml
 1 

Vzhledem k dnes (12.3.) vyhlášenému nouzovému stavu (na 30 dní) předpokládám, že se Oslava ruší, nebo přinejlepším odkládá na neurčito.
Tak se všichni držte!

12. března, 2020 v 15:26
Stevko
 2 

Predpokladal by som to, ale bude lepšie počkať si na oficiálne vyjadrenie.

12. března, 2020 v 17:48

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář