Pozvánka na LARP Rhovanion

  Vložil/a: Trpaslice  Do rubriky Cizí akce  22. května, 2019 | 1 621x prohlédnuto.

Přátelé z Hůrky pořádají v srpnu LARP Rhovanion zasazený do Středozemě, na který by Vás chtěli tímto srdečně pozvat!

Chcete zažít atmosféru Středozemě? V srpnu se můžete přesunout do začátku třetího věku, kdy se od Kosatcových polích začínají stěhovat hobiti směrem na západ do Kraje. Do světa se můžete zapojit způsobem, jaký je vám milý. Můžete v něm jen být a užívat si atmosféru. Nebo si můžete zahrát obyvatele jedné ze tří osad, který nerad zasahuje do děje. A pokud chcete hýbat dějem, můžete si vybrat ze zajímavých připravených postav nebo si vymyslet postavu vlastní. A pokud máte děti, mohou se zapojit do hry – budou mít vlastní dějovou linku a průvodce. Ve hře budou také živá zvířata – koně a možná i další hospodářská zvířata.

Vedle sebe žijí tři národy – hobiti, seveřani ze Starého brodu (předci Rohirů) a meddědovci. Z Khazad-dum přijela výprava trpaslíků a v lesích se zdržuje skupinka elfích hraničářů ze Zeleného hvozdu.

Praktické:

KDY: 14. – 18.8.2019
KDE: Nedaleko obce Horky na okraji CHKO Kokořínsko (Okres Česká Lípa).
KDY A JAK SE PŘIHLÁSIT: Registrace je spuštěna a běží do 20.6.2019. Přihlášení přes webové stránky http://arnor.hurecko.cz/prihlaseni/ kde najdete také všechny informace k akci.

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář