Bilbovky 2018

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  30. srpna, 2018 | 2 300x prohlédnuto.

Vážení a milí obyvatelé Středozemě, přilehlých kontinentů a ostrůvků,

i letos vás všechny srdečně zveme na další ročník oslavy páně Bilbových a Frodových narozenin aneb Bilbovky 2018.

Akce se koná 5.-7.10.2018
v již ověřené noře v Hradových Střímelicích č.p. 22
(mezi Ondřejovem a Sázavou, pozor: neplést s Kostelními Střímelicemi!), jihovýchodně od Prahy.


Zobrazit místo Bilbovky 2016 na větší mapě
Na programu je klasická hra „O Bilba“ v sobotu přes den (za každého počasí, myslete na to prosím při balení), tradiční hostina v sobotní podvečer, krátké či delší procházky dle chuti a spousty hraní/zpívání a povídání s přáteli. Vyhlašujeme rovněž další ročník soutěže „O poslední stříbrnou lžičku“, kterou ve Dně pytle zapomněla tetička Lobelie.

„O poslední stříbrnou lžičku“ – PRAVIDLA:

  • 1. účast povolena všem národům Středozemě bez ohedu na rasu a věk
  • 2. za právoplatného účastníka je považován každý, kdo se nejpozději v den konání akce nahlásí Fallon a předá jí svůj vlastnoručně vyrobený jedlý (víckrát než jednou!!!) příspěvek na hostinu
  • 3. do soutěže lze přihlásit více svých příspěvků
  • 4. každý příspěvek musí být pojmenován a následně porotě představen (pro stydlíny možno dodat v písemné formě a organizátoři to přečtou porotě za něj)
  • 5. proti rozhodnutí poroty se lze odvolat k Valar, pokud ovšem vzápětí nepřijde z Valinoru písemné vyjádření s ověřenými podpisy všech Valar a Valier, je rozhodnutí poroty nezpochybnitelné (je jen na vás čím překvapíté a okouzlíte její chuťové pohárky ;-) )

Nemáte-li volný celý víkend, je sobotní večer nejlepším časem, kdy přijet. Hostina začne nejspíše po šesté – včas upřesníme, kdyby měla začínat dříve, ale pravděpodobnější je mírně pozdější začátek.

*Kapacita domu je bohůmžel omezena, proto všichni, kteří chcete přijet, hlaste se na mailu: bilbovky@email.cz.
I tak počítejte s tím, že hostina se může konat venku a vezměte si podle toho vhodné odění.*

Použijte jen tuto adresu, aby bylo jisté, že se k nám Vaše zpráva dostane a napište, prosím, i když je přeci samozřejmé, že přijedete! Pokud pojedete s dětmi, připište počet a stáří, pokud máte nějaké další přání (potřebujete spát na posteli, na ortopedické matraci, chcete si rezervovat své oblíbené a tradičně obsazované lůžko, máte nějaká dietetická omezení s nimiž je při hostině záhodno počítat, abyste si s námi mohli dát aspoň nějaké chody) napište to prosím také, i kdybyste měli pocit, že to víme a rozumí se to samo sebou – v organizačním chvatu je snadné něco zapomenout! Při extrémně velkém zájmu (přes padesát dospělých návštěvníků) by se mohlo stát, že zůstanete odkázáni na vlastní stan. Neodkládejte to tedy na poslední chvíli. Když se objeví nešťastné okolnosti, bránící ve vaší účasti, prostě se odhlásíte. Nečekaní hosté jsou příjemným překvapením, ale logistickou noční můrou. Napište nám, i pokud se chcete stavit jen na hru nebo hostinu a nežádáte ubytování. Budeme s Vámi počítat při vaření a dáme vědět, jak to vypadá s jejím začátkem, abyste ho nezmeškali.

Dům v Hradových Střimelicích je sice po lidském způsobu vystavěn z kamene a nad zemí, ale není vysoký a nabízí velice hobití standard ubytování – je vytápěn, vybaven teplou vodou a veškerým potřebným zázemím. Pouze sprchu prosíme využívat jen ve vážném případě, se souhlasem pana domácího a na nejkratší možnou dobu, tzn. nejlépe vůbec. Stačí si přivézt nějakou podložku na spaní a přikrývky či spací pytel – asi tucet postelí přednostně rezervujeme pro ty, kterým zdraví nedovolí spát na zemi. (Prostor ke stanování je prakticky neomezený, ale nebývá často využíván.) Dopravu zajišťují veřejné povozy a železnice, název zastávky v jízdních řádech je “Stříbrná skalice, Hrad. Střimelice”, můžeme se pokusit zajistit odvoz z Ondřejova či Mnichovic, potřebujete-li ho, napište a zorganizujeme to.

Rodiče s dětmi vítáme a rádi jim vyjdeme vstříc vyhrazením pár tichých a pohodlných pokojů. Na oplátku je prosíme, aby na své starší ratolesti dohlédli a zabavili je tak, aby zejména po ránu mohli ostatní hosté ještě v klidu odpočívat.

Od účastníků budeme vybírat příspěvek na jídlo ve výši 150 – 200 Kč Dle rozpočítání konečných nákladů na uspořádání hostiny a nákladů na energie.

Obnovit, prodloužit či se nově stát členy společnosti budete mít možnost chvíli před hostinou.

Dejte nám prosím EMAILEM vědět, zda dorazíte. Pokud máte cokoli, o co byste se chtěli s druhými podělit – povídání, zpívání, taneční vystoupení, či třeba chcete uspořádat vlastní turnaj – napište nám (buď zde na stránkách nebo na mail: bilbovky@email.cz), s radostí to uvítáme, protože zábavy na oslavě není nikdy dost!

Další zdroj informací můžete použít na Facebookové události: https://www.facebook.com/events/944551899063184/

Na vás všechny se moc těší
pánové Bilbo a Frodo Pytlíkové

za SPDPJRRT poté vaše Rada


Tags:

6 komentáře

Stevko
 1 

Je správne, že v texte sú dva rôzne emaily?

9. září, 2018 v 12:46
Entony
 2 

uf díky za upozornění.. jdu zjistit jaký mail je vlastně správný a opravím..

9. září, 2018 v 20:34
Stevko
 3 

Tak na fejsbúčiku je to tiež dvojako. A zdvíha tie maily niekto?

13. září, 2018 v 10:07
Entony
 4 

dám vědět fallon o fb. :-) hej a jestli zdvíhá? no měl by leši ale ten trčí v Japonsku, a nebo právě Fallon ale ta prozměnu má mimčo a statek :-) takže možná pomalé reakce.

13. září, 2018 v 11:03
Stevko
 5 

Tak som dostal informáciu, že maily neboli zdvíhané, ale že sa to bude vyriešiť.

19. září, 2018 v 10:31
Leszi
 6 

Omlouvám se za drobné zpoždění způsobené rozbitým přesměrováním, všem jsem již odpověděl.

20. září, 2018 v 10:24

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář