Dračí Legie – Workshop v Glastonbury

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Cizí akce  5. prosince, 2017 | 1 714x prohlédnuto.

Naši milý členové a čtenáři, občas se nám dostanou do rukou zajímavé nabídky pro fantazáky, (aby ne když dobrý skřet všude bratry má), naposledy to byli knihy: Sir Gawain a zelený rytíř do tomboly na Oslavě zničení prstenu, předtím vstupenky do kina na maraton pána prstenů, … a nyní se objevila možnost na útraty EU (a využívat EU dokud existuje, je takřka povinnost) se účastnit herních workshopů rozvíjejících schopnosti vést, připravovat dobrodružství v „Dračím Doupěti, rpg hrách, potažmo larpech.
Pokud tedy někdo z vás má zájem, čas a finance, neváhejte kontaktovat na uvedené adrese Uraxora.
A nyní již jeho zpráva:


Ahoj,
Měli jste někdy zájem dozvědět se něco víc o tom, jak vést herní sezení? Rádi cestujete a poznáváte nová místa a nové lidi?
Jsem součástí organizace Dračí Legie, která nabízí zážitkový workshop počátkem ledna (2-9.1.2018) v Glastonbury, zaměřený na zažití Artušovských mýtů ‚na vlastní kůži‘ a zároveň nabídne možnosti interaktivní cestou se potrénovat v různých aspektech PJ ingu.
Za 52€ je vše plně hrazeno – lety, ubytování, strava – a všichni zúčastněni budou automaticky první v řadě na další podobné workshopy napříč Evropou.
Detaily můžete zjistit buď v přiložené brožuře, nebo mi napište zprávu na níže přiložené adresy.
Dik moc a snad se uvidíme!
PDF podklady: http://www.fantazeen.bluefile.cz/wp-content/uploads/2017/12/DL_January_event_Britain.pdf

Vojta Plešák – https://www.facebook.com/Uraxor
vojtech.plesak(zavináč)gmail.com

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář