Oslava Zničení Prstenu 2005

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Oslava Zničení Prstenu  15. února, 2005 | 3 034x prohlédnuto.


„Stůjte, muži Západu! Stůjte a čekejte! Toto je osudná hodina.“
„Je konec Sauronovy říše! Ten, který nesl Prsten,
splnil své poslání.“

Letošní Oslava Zničení Prstenu se uskuteční 1.-3.4.2005 v Praze v ZŠ Grafická 1060/13, Praha 5 – Smíchov, tedy na místě známém všem účastníkům letošního a předloňského Tolkienconu.





Z programu:

hra

hostina
DiProTo – Hobbit, aneb jak to bylo DOOPRAVDY – divadelní představení souboru, jež se proslavil na Tolkienconu.
panelová diskuse na téma dramatizace Tolkiena nejen námi(„Jak nejvíce sprznit a překroutit dílo páně profesora Tolkiena“) – Tauriel, Ruby, JDK, Ekan…

přednášející: Františka Vrbenská, Ondřej Andre Šesták (název zatím tají), Josef Adolescent Kaleš („Problematika českého pravopisu a její bohorovné pomíjení tuzemskými přispěvateli do fanzinů a jiných tištěných materiálů SPDPJRRT“), Milan Monster Dian(„Elfové a jejich zvláštní schopnosti“), Martin Darion Antonín (něco o trpaslících), Nenymir (průletová linie archetypů literatury fantasy), David Ekan Kočí („Dočkáme se Hobita?“)
Samozřejmou tradiční součástí Oslavy je soutěž O mlsného hobita. Neváhejte tedy a přivezte s sebou své zajímavé kulinářské výtvory.

V jedné ze tříd budou Drak s Mirwen provozovat oblíbenou čajovnu.

Přihláška a vstupné:

Přihlášky posílejte mailem do 30.3.2005 18:00 na adresu oslava.zniceni@seznam.cz.

Do přihlášky uveďte jméno a příjmení všech lidí, které chcete zaregistovat, pokud možno nějaký kontaktní telefon, zda jste členem/členy SPDPJRRT a informace zda se chcete účastnit hostiny a přespat některou noc.
Platba se provádí na účet č. 166399584/0300, výslednou částku a další detaily o platbě obdržíte jako odpověď na váš registrační mail.

Vstupné při platbě předem:
Vstupné na akci s hostinou: 120,- Kč
Vstupné bez hostiny: 70,- Kč
Přespání: 20,- Kč na noc

Vstupné při platbě předem pro členy Společnosti:
Vstupné na akci s hostinou: 100,- Kč

Vstupné bez hostiny: 60,- Kč
Přespání: 20,- Kč na noc

Vstupné na místě:
Vstupné na akci s hostinou: 160,- Kč
Vstupné bez hostiny: 100,- Kč
Přespání: 30,- Kč na noc

S sebou:
Na přespání by se vám určitě hodil spacák a pro správné užití hostiny si přineste mističku či talířek, hrneček nebo skleničku a nějakou tu část příboru a pokud chcete můžete na hostinu přinést i nějakou ňamku:-).

Přineste si také nějaké přezuvky, přeci jen se budeme pohybovat po škole a obzvláště v tělocvičně se ve venkovních botách opravdu chodit nesmí. No a pak také všelijaké další obvyklé pomůcky pro podobné akce…

Škola bude pro účastníky v pátek otevřena od 16:00

Další informace budou postupně přidávány.
Pokud máte jakékoliv dotazy, můžete je poslat na již zmiňovaný email – oslava.zniceni@seznam.cz, či si zavolat na č. 608862690, ozvu se vám já:-).

Za organizátory,
Ekan

Tags: , ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář