Zápis ze schůze Rady 18.12.

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Historie  4. ledna, 2005 | 3 895x prohlédnuto.


V sobotu 18.12. proběhla schůze Rady Tolkienovy Společnosti. Přinášíme vám tímto pár zajímavých novinek. Ve vedení nastalo několik personálních změn – Toomz povýšil a vystřídal Ondřeje Neriona Janovského ve funkci Nejvyššího písaře a kancléře vysokých učení (Hurrrá konečně jsem sesadil svého otravného šéfa! pozn. toomz) a Jana Kopečková vystřídala Davida Kočího ve funkci Prvního herolda a kancléře poselstev. Jakožto profesionální archivářka se bude nadále starat i o naše archívy a rozesílání starých tisků, proto se ti, kteří už dlouze očekáváte starší objednané tiskoviny, snad konečně dočkáte (a nedočkáte-li se, ozvěte se, je možné, že nám právě vaše objednávka někde zapadla a ani o ní nevíme). Kromě mnoha pro vás nedůležitých věcí, kdy se projednávalo, jak co kdo komu předá se domluvilo též několik novinek, které se týkají i vás, našich členů.



Asi nejdůležitější změnou, která nastane, je rozsah a náplň Palantíru, který bude nadále hlavně internetovým věstníkem s pozvánkami na akce, reportážemi z akcí a informacemi o tom, co se stalo důležitého v naší Společnosti. Kdo nemá přístup k internetu, může i nadále dostávat „svůj“ papírový časopis, nicméně s nižším počtem stránek. Veškeré literární útvary se nadále přesunou pouze na stránky Thorina, který vás za společnostní rok 2004 čeká na TolkienConu a na Oslavě zničení Prstenu. Máte-li doma nějakou povídku, báseň či úvahu, o kterou byste se rádi podělili s ostatními, nebojte se a zašlete ji na adresu redakce Thorina. Redakce Palantíru zase pro změnu shání ochotné reportéry.



A co vás v nejbližší době čeká a nemine? O TolkienConu snad všichni víte, koná se 14.-16.1. v základní škole na Grafické ulici v Praze, přičemž členové Společnosti pro rok 2004 mohou přijít i neregistrovaní za zvýhodněné vstupné (o slevu se hlašte u registrace). Březnová Oslava zničení Prstenu bude v letošním roce taktéž v Praze a o dalším vývoji vás budeme informovat do konce ledna. Tradiční bitva Pán Prstenů se tentokráte uskuteční za spolupráce s Asociací fantasy na stejném místě jako vloni a to koncem dubna či začátkem května.



Zapsala Správkyně Společnosti Jana Syrovátková

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář