Oslava Bilbových a Frodových narozenin 2017

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  23. srpna, 2017 | 3 060x prohlédnuto.

bilbovky_2017

Velevážené hobitstvo jakož i ostatní rasy Středozemě. Rádi bychom vás opět i letos pozvali na Oslavu narozenin páně Bilba a Froda Pytlíka.

Oslava se bude konat ve dnech 15.-17.9. 2017 na již skoro tradičním místě v Hradových Střímelicích č.p. 22, jihovýchodně od Prahy.


Zobrazit místo Bilbovky 2016 na větší mapě

Na programu je – krom setkání s přáteli, poznávání nových, hovoru a hraní a zpívání až do svítání – tradiční procházková hra za každého počasí, která se odehraje během sobotního dne, a neméně tradiční opulentní hostina v sobotu večer. Nemáte-li volný celý víkend, je sobotní večer nejlepším časem, kdy přijet. Hostina začne nejspíše po šesté – včas upřesníme, kdyby měla začínat dříve, ale pravděpodobnější je tradičně mírně pozdější začátek.

Kapacita domu je bohůmžel omezena, proto všichni, kteří chcete přijet, hlaste se na mailu: bilbovky@email.cz. I tak počítejte s tím, že hostina se může konat venku a vezměte si podle toho vhodné odění.

Pokud jste přítomni na Facebooku mužete se rovněž přidat do veřejné události: https://www.facebook.com/events/1607831922594642 Tato ale nenahrazuje registraci na mailu.

Použijte jen tuto adresu, aby bylo jisté, že se k nám Vaše zpráva dostane a napište, prosím, i když je přeci samozřejmé, že přijedete! Pokud pojedete s dětmi, připište počet a stáří, pokud máte nějaké další přání (potřebujete spát na posteli, na ortopedické matraci, chcete si rezervovat své oblíbené a tradičně obsazované lůžko, máte nějaká dietetická omezení s nimiž je při hostině záhodno počítat, abyste si s námi mohli dát aspoň nějaké chody) napište to prosím také, i kdybyste měli pocit, že to víme a rozumí se to samo sebou – v organizačním chvatu je snadné se zapomenout!
Při extrémně velkém zájmu (přes padesát dospělých návštěvníků) by se mohlo stát, že budeme nuceni přestat přijímat přihlášky s ubytováním a vy by jste byli odkázáni na stan, neodkládejte to tedy na poslední chvíli. Když se objeví nešťastné okolnosti, bránící ve vaší účasti, prostě se odhlásíte. Nečekaní hosté jsou příjemným překvapením,bale logistickou noční můrou, prosím, pokud to jen trošku jde, nepřijíždějte nečekaně. Dejte vědět, i pokud se chcete stavit jen na hru nebo hostinu a nežádáte ubytování. Budeme s Vámi počítat při vaření a dáme vědět, jak to vypadá s jejím začátkem, abyste ho nezmeškali.

Dům v Hradových Střimelicích je sice po lidském způsobu vystavěn z kamene a nad zemí, ale není vysoký a nabízí velice hobití standard ubytování – je vytápěn, vybaven teplou vodou a veškerým potřebným zázemím. Pouze sprchu prosíme využívat jen ve vážném případě, se souhlasem pana domácího a na nejkratší možnou dobu, tzn. nejlépe vůbec. Stačí si přivézt nějakou podložku na spaní a přikrývky či spací pytel – asi tucet postelí přednostně rezervujeme pro ty, kterým zdraví nedovolí spát na zemi. (Prostor ke stanování je prakticky neomezený, ale nebývá často využíván.) Dopravu zajišťují veřejné povozy a železnice, název zastávky v jízdních řádech je “Stříbrná skalice, Hrad. Střimelice”, můžeme se pokusit zajistit odvoz z Ondřejova či Mnichovic, potřebujete-li ho, napište a zorganizujeme to.
Rodiče s dětmi vítáme a rádi jim vyjdeme vstříc vyhrazením pár tichých a pohodlných pokojů. Na oplátku je prosíme, aby na své starší ratolesti dohlédli a zabavili je tak, aby příliš neničily některé naše klidumilné a liduplaché hosty, obzvláště po ránu, kdy děti nadšeně skáčou z postele mnoho hodin před zpěvem a vínem zmoženými oslavenci.

Od všech účastníků budeme vybírat příspěvek na jídlo ve výši 150 Kč s možností slevy 100 Kč pro malé děti, které toho moc nesnědí. Členové Společnosti mají 50 Kč slevu.


Obnovit, prodloužit či se nově stát členy společnosti budete mít možnost chvíli před hostinou, neboť doufáme že vůně všemožných pochutin vás jako pravé hobity zbaví veškerých zábran a nebudete se bránit vstupu do společnosti už jen proto aby se nezdržoval začátek hostiny.


Těší se na Vás
Jixipen, Leši, Fallon a Irith ze Společnosti přátel díla pana J.R.R. Tolkiena
v zastoupení oslavence a domácího, pana Bilba Pytlíka







Ohodnoť prosím akci:
recipe image
Název akce:
Oslava Bilbových a Frodových narozenin 2017
Pořadatel:
Publikováno:
Pruměrné hodnocení
4.51star1star1star1star1star Based on 14 Review(s)

Tags:

2 komentáře

Entony
 1 

Veřejná facebooková událost je když tak zde: https://www.facebook.com/events/1607831922594642

23. srpna, 2017 v 00:48
 2 

Zdravím, přátelé. Přeji Vám vše dobré, ale musím krotit svou touhu s Vámi se setkat, protože jsem už stárnoucí seladon, takže ani fakt, že jsem se narodil 22. září, není příliš přesvědčivý – jistě máte více starších a nemocných členů, kterým bych jen nerad zabíral místo. Dílo pana Tolkiena mám ale rád, tak se ozývám aspoň takto. Zdraví Pavel

24. srpna, 2017 v 01:25

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář