Oslava Zničení­ Prstenu 2004

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Oslava Zničení Prstenu  26. února, 2004 | 2 833x prohlédnuto.

Oslava Zničení Prstenu 2004


Oslava Zničení Prstenu 2004 se uskuteční ve dnech 12.-14.3. v ZŠ Křídlovická v Brně. mapka


Cesta:
Dostat se do Brna nebývá větší problem, vlaky i autobusy se sem sjíždí ze všech stran, poté cesta vede z hlavního nádraží tramvají 1 či 2 na druhou zastávka (Hybešova) nebo čtvrthodinku pěšky (směr Nové Sady). Očekáváme Vás v pátek 12.3. od 16. hodiny večerní a po celou sobotu.


S sebou:
Základní vybavení každého účastníka již během let nabylo stálé podoby, proto by si nikdo neměl zapomenout – stylové oblečení včetně dřevěného meče podle možností a momentální chuti, přezůvky, snad i něco jídla, na hostinu pak misku, lžičku, hrnek (pro náročnější i sklenku, vidličku, nůž a ubrousek) a případně (opravdu není podmínkou…) jedlé a pitelné příspěvky, Ti co hodlají přespat v místě akce, by si též neměli zapomenout spacák atd.


Přihláška:
Je záhodno se předem přihlásit, pokud mate přístup na internet, přihlašovací formulář najdete zde.


Program:
nekompletní, bude doplněno


přednášky


Daniela Binderová – naváže na loni nedokončenou přednášku O hvězdách a významu čísla 7 v tolkienových příbězích. Konečně se tedy něco o té sedmičce dozvíme:-).


David KočíTolkien a divadlo, aneb co jsme všechno zdramatizovali a pár pohledů jinam (tedy, přednáška to bude, pokud to stihnu napsat, jinak to bude spíš jen takové nefomální povídání před divadelním představením).


slovenští přátelé by měli přivést další přednášku o nazgulech a uvidíme co dalšího si na nás ještě připraví. Byli tací tajemní…;-)


hostina


hra


pokoutní divadelní společnost Jakuba D.Kočího vám představí:


Farský Nimralov
divadelní zpracování Tolkienovy pohádky Nimralův list
scénář a režie: Jakub D.Kočí
hrají: Jakub D.Kočí, David Kočí


Soutěž o mlsného hobita:


Samozřejmou tradiční součástí Oslavy je soutěž O mlsného hobita. Neváhejte tedy a přivezte s sebou své zajímavé kulinářské výtvory.

Tags: , ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář