Thorin Speciál

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  21. listopadu, 2003 | 2 542x prohlédnuto.

Thorin Speciál


Drazí,


je mou milou povinností vás informovat o dění okolo časopisu Thorin a jeho plánech na společnostní rok 2003. Ti, kteří se pohybují v jeho blízkosti již určitě zaslechli to tajemné slovo…“Speciál“… Takže o co tedy jde?


Thorin udělal za svou dobu trvání (a že zde s námi je už 11 let! to zní dobře, ne?) jednu velkou chybu – a to že v roce 2001 nevyšel :) Společnost si je vědoma veškerého rozhořčení, které bylo způsobeno – sousta lidí na ročník 2001 stále čeká.


Proto jsme se rozhodli, že vyjde trochu obtloustlejší Thorin Speciál o umění – jako omluva za zmatky okolo čísel 2001. Ještě nevím, jak se bude řešit doručení tohoto Throinu členům, kteří si v onom roce časopis předplatili, avšak doufám, že nakonec bude vše v pořádku. Časopis bude samozřejmě přístupný i členům pro rok 2003 a možná bude k mání i v některých obchodech.



Když už jsem se takto rozepsal, rovnou se zmíním o dalších věcech okolo Thorina. Samozřejmě se počítá s dalšími dvěmi čísly pro rok 2003, jejich vydání bude klasicky „na poslední chvíli“, avšak počítejte s nimi. Pokud bude konstelace hvězd správná, možná bude jedo z nich k dostání na TolkienConu 2004.


Na závěr musím informovat ty, kteří netrpělivě očekávají na skvělý, parádní, kompletní internetový archiv Thorinův – nebojte, bude. Pokud se vám tohle zdá moc typicky „slibovačné“ (či jak to říci), tak to rozepíši takhle – obrázky naskenované JSOU, drtivá většina textů v počítači JE, převedeno do HTML půlka textů JE. Jeremius také ochotný JE (Thorinovské stránky, místo pro archiv, jsou vytvořeny), takže opravdu – máme se na co těšit :)



Váš Tom Jamník za redakci Thorina



P.S.: Na úplný závěr si neodpustím…Tvořte, pište, kreslete a vše posílejte na známou adresu thorin@fantasy-scifi.net :)

Tags:

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář