Quentaro – Vypravěč příběhů Ardy

  Vložil/a: Irith  Do rubriky Další  13. února, 2017 | 2 215x prohlédnuto.

Píšete jen tak do šuplíku, múza se Vám vyhýbá obloukem, nemáte kde publikovat nebo byste si prostě chtěli přečíst něco Středozemského?
Pak je tu Quentaro – blog pro neviditelné pisálky právě pro Vás.
http://quentaro.blog.cz/

 Blog Mittalmar založil nový projekt… ani ne tak projekt, jako spíše blog, knihovnu, archiv. Archiv povídek. Je nám ctí Vám představit blog Quentaro.
O tom, proč a jak tato stránka vznikla se můžete dočíst zde: http://mittalmar.blog.cz/1611/blog-pro-neviditelne-pisalky
A o co se tedy jedná? O naprosto volně přístupný blog pro všechny, kteří píší a rádi by svá díla také zveřejnili, jen tak nějak nemají kde, protože nedokáží udržet vlastní blog a pravidelně ho zásobovat články. O blog, který by schraňoval Tolkienovskou fanouškovskou tvorbu naší doby a dával inspiraci těm, kteří nevědí o čem psát.
Každý měsíc bude vyhlašováno téma, kterého se autoři mohou, ale také nemusí držet. Slouží spíše pro inspiraci pro ty, kteří nemohou najít ten prvotní nápad, ten první impuls, tak důležitý a přitom tak vzácný.
Pro výběr témat bude sloužit tento článek: http://quentaro.blog.cz/1701/temata Do komentářů pod ním piště prosím návrhy na témata, návrhy na příběhy, které byste si rádi přečetli. Co vás zajímá, jaký osud byste chtěli znát podrobněji či která postava vám v kánonu chyběla.
A teď už to nejdůležitější, jak posílat. Svá díla, která byste chtěli zveřejnit prosím zasílejte na meil quentaro@seznam.cz spolu se svou přezdívkou, pod kterou chcete být u článku uvedeni, názvem povídky, anotací a, pokud máte, ilustračním obrázkem. Povídka poté bude vydána. Do děl nebude (s občasnou výjimkou opravy gramatických chyb po konzultaci s autorem) nijak zasahováno.
Autorům, kteří se osvědčí, samozřejmě budou dány přihlašovací údaje s tím, že si pak budou moci povídky vkládat sami. A pokud by se mezi Vámi vyskytl adept na správce celého blogu (tedy někdo, kdo by chtěl díla vkládat), lze se snadno dohodnout.
A co posílat? Vaše povídky, příběhy a drabblata ze světa Středozemě. Kánonu by se to mělo blížit co možná nejvíce. Zároveň prosím dodržujte všechny meze slušnosti. Posílejte a vkládejte pouze povídky bez věkového omezení. Slash… ano, ale prosím jen lehký.
Vděčni samozřejmě budeme i za propagaci a hlavně za čtenáře – vždyť právě čtenáři a komentáře jsou pro každého spisovatele to nejdůležitější!
A teď už vítejte na blogu Quentaro, Vypravěči příběhů Ardy!
Za organizátory celého projektu,
 Mittalmar

Tags: , , , , , ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář