Pán Prstenů – Dvě věže se symfonickým orchestrem v O2 aréně

  Vložil/a: Irith  Do rubriky Cizí akce  29. srpna, 2016 | 3 305x prohlédnuto.

Jak možná víte, dne 18. června proběhlo v pražské O2 aréně jedinečné promítání Společenstva Prstenu v doprovodu symfonického orchestru, několika sborů a zahraničních solistů. A pokračování je již na dohled.

1200x1200-TTT-2017-1

Promítání Dvou věží proběhne 18. února 2017 v 18:00 opět v O2 aréně. Cena za lístky se ovšem pohybuje kolem jedné tisícovky za jeden. Ovšem, jak jsem byla informována diváky Společenstva Prstenu, rozhodně to stojí za to. Jen prý organizace byla poněkud zmatená :-)

Majitelé lístku na Společenstvo Prstenu by měli mít slevu 20%. Rezervace lístků probíhá již půl roku, tak spíše neváhejte a zkuste si ještě zabrat alespoň nějaká dobrá místa, dokud jsou. Promítání Návratu krále by pak mělo proběhnout někdy koncem roku 2017.

 

1480

Slyšet naživo hudbu Howarda Shora je jedinečný zážitek. Zvlášť, když si uvědomíte, že doopravdy zpívají quenyou a že se sbory i solisté museli kvůli těmto třem představením naučit elfštinu.
A ještě něco z recenzí, protože to jsem si nemohla ujít. Pokud jste to ještě nepochopili, sbory totiž mají dle oficiálních stránek O2 arény zpívat „elfským dialektem“. A pozor, dle serveru Ticketportal „Dobrodružná cesta Rytířů Prstenu pokračuje“.
Ale rozhodně se nenechte odradit informovaností organizátorů. Tohle je prostě zážitek, který se jen tak neopakuje a rozhodně za to stojí.

Vstupenky si můžete zakoupit zde: http://www.ticketportal.cz/selling_places.aspx#-1

tt

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář