Rekonstrukce ukončena

  Vložil/a: Irith  Do rubriky Historie  20. srpna, 2016 | 2 149x prohlédnuto.

Kompletní rekonstrukce stránek tolkien.cz byla úspěšně dokončena. Vše je předěláné podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí. Pokud ovšem máte dojem, že něco nefunguje, jak by mělo, dejte nám prosím vědět. Nejlépe přes komentář či zprávu do vzkazníku nebo meilu.

Rekonstrukce trvala celkem tři dny. Ale bylo to rychlejší, než jsem původně soudila. V rámci posledního dne úprav byla také nainstalována nová verze word-pressu. Ovšem všechny zkoušky a prověření proběhly a stránka by v něm měla fungovat dobře.

Poděkovat bych chtěla především Entonymu, který se mnou celou rekonstrukci dělal. Neustále byl na meilu a radil zoufalému hobitovi co a jak, trpělivě mě učil s word-pressem, vkládal obrázky, když já toho už nebyla schopná a především udělal změny ve vzhledu stránek, které jsou jinak absolutně nad moje síly. A také nainstaloval tu novou verzi word-pressu :-) Takže díky moc, skřete, bez Tebe by to nešlo.

A druhé poděkování patří Polly Pantoflíčkové za propůjčení jednoho jejího obrázku. A také za jakýsi beta-testing nového vzhledu a Rubrik.

Jak jste asi postřehli, největší změny postihly Rubriky.

Kolonka Akce se dělí na dva podčásti – Naše a Cizí. Pod Naše akce patří Bilbovky, OZP, Pán Prstenů, Vánoční setkání, LOTRCon a Ostatní (Dúrinův den a TolkienCon). V Cizích můžete nalézt pozvánky na akce nepořádané Společností, ani s ní nijak blíže nesouvisející.

V sekci Odkazy naleznete aktualizovaný článek se seznamem stránek, které byste určitě měli navštívit. Byly promazány stránky nefunkční, přibyla celá jedna kolonka Blogy a Bannery. Do Bannerů se přesunul seznam bannerů, který původně byl na úvodní stránce. Sekce Odkazy bude průběžně aktualizována, jak budeme nacházet nové a nové stránky.

Tiskoviny se opět dělí na dvě podrubriky. Tiskoviny ke stažení a Časopisy. Rubrika Tiskoviny ke stažení byla upravena, aby byla přehlednější. Z Časopisů byl odstraněn rozcestník Další časopisy a přesunut do Odkazů.

Rubrika Středozemě zůstává jak byla, jen se do ní přesunul článek J.R.R.Tolkien, který se dřív nacházel nahoře na hlavní stránce. Také přibyly rozcestníky Knihy a Filmy. Zde se dočtete o Středozemské knižní a filmové tvorbě.

Do Tvorby se přesunuly všechny fan-věci. Filmy, Audio, Hudba, Knihy, Ke stažení (původně článek Download v Rubrikách) a Další, kam patří vše co se jinam nevešlo.

A konečně Společnost, kde se dočtete vše o Společnosti. Byl také aktualizován článek O Společnosti a časem budou aktualizovány i další informace uvedené v této rubrice.

Ještě dodám, že Bannery Společnosti se přesunuly do podrubriky Kontakty.

To je snad ze změn vše, doufám, že Vám bude nynější podoba stránek Společnosti vyhovovat.

Irith Zimostrázová

 

 

1 komentář

Entony
 1 

:-) Díky za ocenění Irith :-)
Však kdybys svou absolutně nehobití hyperaktivitou nedokopala mě k projevu nějaké činnosti tak bych moc nedělal :-D
Takže hlavně díky tobě ;-)

20. srpna, 2016 v 16:20

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář