Bilbovky 2015

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  11. srpna, 2015 | 3 245x prohlédnuto.

Drazí přátelé, milí sousedé, vzácní hosté!
Dovolte, abychom Vás pozvali na oslavu narozenin pana Bilba Pytlíka (a jeho synovce Froda), která se bude letos konat o víkendu 2.-4. října v Hradových Střimelicích č.p. 22, jihovýchodně od Prahy.
Kapacita domu je bohužel omezena, proto je nezbytné se předem přihlásit na adresu bilbovky@email.cz.





Použijte jen tuto adresu, aby bylo jisté, že se k nám Vaše zpráva dostane – a napište, prosím, i když je přeci samozřejmé, že přijedete! Pokud pojedete s dětmi, připište počet a stáří, pokud máte nějaké další přání (potřebujete spát na posteli, na ortopedické matraci, chcete si rezervovat své oblíbené a tradičně obsazované lůžko, máte nějaká dietetická omezení s nimiž je při hostině záhodno počítat, abyste si s námi mohli dát aspoň nějaké chody) napište to prosím také, i kdybyste měli pocit, že to víme a rozumí se to samo sebou – v organizačním chvatu je snadné se zapomenout!
Při extrémně velkém zájmu (přes padesát dospělých návštěvníků) by se mohlo stát, že budeme nuceni přestat přijímat přihlášky, neodkládejte to tedy na poslední chvíli. Když se objeví nešťastné okolnosti, bránící ve Vaší účasti, prostě se odhlásíte. Nečekaní hosté jsou příjemným překvapením, ale logistickou noční můrou, prosím, pokud to jen trošku jde, nepřijíždějte nečekaně.
Dejte vědět, i pokud se chcete stavit jen na hostinu. Budeme s Vámi počítat při vaření a dáme vědět, jak to vypadá s jejím začátkem, abyste ho nezmeškali.
Dopis s podrobnými informacemi o všem potřebném očekávejte do pár dní po Vašem přihlášení.

Na programu je – krom setkání s přáteli, poznávání nových, hovoru a hraní a zpívání až do svítání – tradiční procházková hra, tentokráte s lehkými šiframi, která se odehraje během sobotního dne, a neméně tradiční opulentní hostina v sobotu večer. (Nemáte-li volný celý víkend, je sobotní večer nejlepším časem, kdy přijet. Hostina začne nejspíše po šesté – včas to upřesníme.) Letos doufáme i v návštěvu od polských pořadatelů a účastníků TolkFolku.

Dům v Hradových Střimelicích je sice po lidském způsobu vystavěn z kamene a nad zemí, ale není vysoký a nabízí velice hobití standard ubytování – je vytápěn, vybaven teplou vodou a veškerým potřebným zázemím. Stačí si přivézt nějakou podložku na spaní a přikrývky či spací pytel – asi tucet postelí přednostně rezervujeme pro ty, kterým zdraví nedovolí spát na zemi. (Prostor ke stanování je prakticky neomezený, ale nebývá často využíván.) Dopravu zajištují veřejné povozy a železnice, název zastávky v jízdních řádech je „Stříbrná skalice, Hrad. Střimelice“, můžeme se pokusit zajistit odvoz z Ondřejova či Mnichovic, potřebujete-li ho, napište a zorganizujeme to.
Rodiče s dětmi vítáme a rádi jim vyjdeme vstříc vyhrazením pár tichých a pohodlných pokojů. Na oplátku je prosíme, aby na své starší ratolesti dohlédli a zabavili je tak, aby příliš neničily některé naše klidumilné a liduplaché hosty, obzvláště po ránu, kdy děti nadšeně skáčou z postele mnoho hodin před zpěvem a vínem zmoženými oslavenci.

Těší se na Vás
Jixipen a Leši ze Společnosti přátel díla pana J.R.R. Tolkiena
v zastoupení oslavence a domácího, pana Bilba Pytlíka

Tags:

2 komentáře

Pomněnka Illienel
 1 

Budou prosím nějaké fotky?

25. října, 2015 v 15:43
Entony
 2 

Doufám že ano :-) Jakmile se mi dostanou k rukám tak je publikuji.

25. října, 2015 v 17:05

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář