Bilbovky 2014

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Nezařazené  10. srpna, 2014 | 3 478x prohlédnuto.

Vážení a milí obyvatelé Středozemě, přilehlých kontinentů i ostrůvků,

po roce vás opět všechny srdečně zveme na další ročník oslavy páně Bilbových a Frodových narozenin aneb Bilbovky 2014.

Akce se koná 19.9.-21.9.2014
Odhadovaný příspěvek nepřekročí 150 Kč na osobu.
Pravděpodobně však bude nižší, dle nákladů na hostinu.

Místo konání je prozatím v hledání, v případě nouze se nabízí již ověřená nora v Hradových Střímelicích č.p. 22 (mezi Ondřejovem a Sázavou).

STRÁNKY OSLAVY NA FACEBOOKU

Na programu je kromě tradiční hostiny, krátké či delší procházky dle chuti a spousty hraní a povídání s přáteli, také klasická hra O Bilba. Vyhlašujeme také třetí ročník soutěže „O poslední stříbrnou lžičku“, kterou ve Dně pytle zapomněla tetička Lobelie. S pravidly a podrobnostmi Vás seznámíme ve druhém dopise, který vám poštovní holub doručí koncem prázdnin.

Dejte nám prosím EMAILEM vědět, zda dorazíte. Pokud máte cokoli, o co byste se chtěli s druhými podělit – povídání, zpívání, taneční vystoupení, či třeba chcete uspořádat vlastní turnaj – napište nám (buď zde na stránkách nebo na mail: FallonTheWhite@seznam.cz), s radostí to uvítáme, protože zábavy na oslavě není nikdy dost!

K ubytování:

V současnosti zjišťujeme/hledáme možnosti větší nory, jelikož příjemná a útulná nora na kraji Hradových Střimelic u Ondřejova, blízko Prahy, kde byla oslava konána po několik minulých let, žel nepojme více než max. 50 účastníků. Nenajdeme-li vhodnější prostor, bude letos akce opět v Hradových Střímelicích, nicméně s určitým kapacitním omezením a pravidly pro snížení hlučnosti. !!!JEDINÁ MOŽNÁ PŘIHLÁŠKA JE PŘIHLÁŠKA E-MAILEM!!! E-mailově přihlášení účastníci budou mít v případě nutnosti omezit počet návštěvníků oslavy přednost před přihlášenými ústně či po facebooku.

Veškeré podrobnější informace ohledně místa, dopravy a programu přinese poštovní holub koncem Sečna.

Na vás všechny se moc těší
pánové Bilbo a Frodo Pytlíkové

za SPDPJRRT poté Fallon a spol.

PS: pokud víte o někom, kdo by rád přijel, určitě mu pozvánku přepošlete

Tags: , ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář