Oslava zničení Prstenu aneb vítání jara 2014

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Oslava Zničení Prstenu  13. prosince, 2013 | 8 904x prohlédnuto.

O víkendu
14.-16. března 2014,
v přátelském kruhu tolkienistickém,
přivítáme jaro, oslavíme zničení Prstenu, popovídáme si se známými i dosud neznámými a zapějeme mnohé písně na počest Tolkienových děl a nastávajícího jara. I procházka na Horu bude! Lapmióny s sebou!

Akce tato uskuteční se v prostorách:
základní školy Kořenského, Praha 5 Smíchov.
FACEBOOK STRÁNKA AKCE

Cesta od stanice metra ANDĚL na místo konání Oslavy zničení prstenu.

Zobrazit místo Oslava zničení prstenu na větší mapě

S sebou si určitě vezměte přezůvky (jinak budete chodit bosky), hrníček (k dispozici bude varná konvice a nějaké ty čaje), zpěvníky, hudební nástroje, lampióny a přezůvky. Přespání na místě je možné (tedy si opravdu nezapomeňte náležité vybavení, hrníček a přezůvky). A můžete přibalit nějaký ten příspěvek do TOMBOLY.
Po úspěchu loňského pikniku a množství Vašich úžasných příspěvků, budeme v této nové tradici i nadále pokračovat. Každý, kdo se chce pikniku zúčastnit, nechť sám donese minimálně tolik jídla, kolik sám hodlá spořádat (a pokud možno též podobné kvality jako by sám rád jedl ;) ), raději o něco více. Hlavním piknikovým časem bude pravděpodobně sobotní odpoledne či večer (ještě upřesníme), kdy donesený proviant rozložíme na stoly/ubrusy na podlaze a pan Bilbo slavnostně zahájí společné hodování. Nicméně neorganizovaně může piknik probíhat celý víkend.

Příspěvek na pronájem školy: cca 150,- Kč (co zbude, investujeme do čajů a pohoštění; o opačné variantě odmítáme uvažovat – takže přijďte v hojném počtu ;-) )

Předběžný orientační program akce: doplníme

Ještě připomínáme, že akce se koná v základní škole, je tedy nutné respektovat zákaz požívání návykových látek v budově.
Klást dotazy či předběžně hlásit svou účast můžete na adrese: fallonthewhite@seznam.cz

Oslava zničení Prstenu aneb vítání jara 2014 je akce organizovaná nadšenými dobrovolníky ve jménu Společnosti přátel díla J.R.R.Tolkiena.
http://tolkien.cz

Tags: ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář