Bilbovky 2012 – Další Program

  Vložil/a: Fallon  Do rubriky Nezařazené  12. září, 2012 | 2 884x prohlédnuto.

Vážení a milý hosté.

Omluvte prosím zpoždění poštovního holuba, který vám nyní nese novinky ze Dna pytle. Již dlouhé týdny putují vozy naložené všelijakými laskominami ku vašemu potěšení a mizí ve sklepech a sýpkách. Nicméně z obav, zda bude dosti všeho pro všechny, znovu žádáme ty z vás, kteří ještě svou účast nepotvrdili, aby tak učinili co nejdříve (cesta z Esgarothu je dlouhá, tak aby přiobjednané pochoutky dorazili na slavnostní tabuli včas).

Soutěž v umění kuchařském aneb: O poslední stříbrnou lžičku (kterou teta Lobelie přehlédla) má pravidla následující:

1.Kulinářských výtvorů můžete přihlásit do soutěže vícero (jedno zda vařené nebo pečené), ale vždy to musí být vaše vlastní dílo (resp. dílo soutěžícího). Přihlášky prosím posílejte předem, i když ještě nebudete vědět, co přesně vyrobíte, abychom zajistili dostatek porotců pro hladký průběh hodnocení ;)

2.Je vhodné svůj příspěvek pojmenovat, aby v tom neměli porotci zmatek. Nejvhodnější řečí je obecná západština, ovšem kuriozitám v jiném středozemském jazyce se nebráníme.

3.Soutěžící nemůže být zároveň porotcem a naopak (však to znáte).

Z dalekého jihu se donesla zpráva, že v pátek či v sobotu, dle chuti hostů, nás čeká setkání s haradskými tanci. Dámy a pánové, nezapomeňte si proto prosím nějaký ten šál, rolničky nebo cinkací šátek. Dále, poštěstí-li se sehnat všechny zatoulané bardy (nebo alespoň nějaké), může váš sluch oblažit krom společného zpěvu i nějaké to drobné hudební představení.

O všech věcech, které je vhodné vzíti s sebou pro hru O Bilba, vás včas informuje těsně před Oslavou třetí holub. Tužkou, pergamenem, provázkem a čistým kapesníkem ovšem rozhodně nic nezkazíte.

Přejeme krásný začátek září a těšíme se na viděnou
pánové Bilbo a Frodo
za SPDPJRRT Fallon a spol.

Tags: , ,

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář