Hobit bude mít 3 díly.

  Vložil/a: Entony  Do rubriky Film  30. července, 2012 | 5 117x prohlédnuto.

No to jsem z toho jelen… Mrknu na facebook a tam ohlášení že film Hobit má mít třetí díl.
Přemýšlím jestli mně to těší, čím vším chtějí filmy zaplnit a jestli to nebude nějaké plytké nechutné.
Ale ne myslím že Jackson zvládne a já se budu těšit na delší a bohatší promítání.

Ale dost řečí…Níže přímo odkaz na zprávu Petra Jacksona:

http://www.facebook.com/notes/peter-jackson/an-unexpected-journey/10151114596546558
A český překlad jeho dopisu který jsem si pujčil z: Topzine.cz

Nečekaná cesta:

Teprve na konci natáčení si člověk může sednout a podívat se na filmy, které natočil. Fran, Phil a já jsme nedávno právě tohle udělali, když jsme se poprvé podívali na raný sestřih prvního filmu – a na velkou část druhého. Byli jsme moc spokojení s tím, jak do sebe příběh zapadá. Především nás potěšily silné postavy a herci, kteří je přivedli k životu. To všechno v nás probudilo jednoduchou otázku: Chceme zariskovat a odvyprávět z našeho příběhu víc? Odpověď byla z naší filmařské i fanouškovské perspektivy jasná – bezvýhradné ano.

Víme, kolik by z příběhu Bilba Pytlíka, čaroděje Gandalfa, trpaslíků z Ereboru, vzestupu Necromancera a bitvy o Dol Guldur zůstalo neodvyprávěno, kdybychom tenhle risk nepřijali. Bohatost Hobita, stejně jako některých spřízněných materiálů v dodatcích Pána prstenů, nám dovoluje oživit celý dobrodružný příběh Bilba Pytlíka a jeho role v občas nebezpečné, ale neustále vzrušující historii Středozemě.

Bez dalšího otálení a jménem New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films a celého obsazení a štábu Hobita bych tedy rád oznámil, že se ze dvou filmů stanou tři.

Byla to vskutku nečekaná cesta a slovy profesora Tolkiena „příběh, který se při svém vyprávění neustále rozrůstal.“

S pozdravem,

Peter J

2 komentáře

pavel
 1 

Ahoj mohu se zeptat, kdy asi vyjdou v koinech (ČR) filmy a jestli existuje stránka kde si mohu poslechnout česky trailery jestli ano prosím pošlete mi to na mail : jaktree@seznam.cz .
moc se těším na další díly a děkuju Vám moc.

17. července, 2013 v 20:10
Entony
 2 

Ahoj Pavle, filmy netuším, to asi neví ani sami distributoři dokud nebudou hotové samotné filmy. A trailery? No furu nejen v češtině se jich pohybuje na Youtube.

17. července, 2013 v 20:42

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář