FESTIVAL FANTAZIE 2012

  Vložil/a: Entony  Do rubriky LOTRcon  3. dubna, 2012 | 3 362x prohlédnuto.

Autorka: Jutwen

Duben je v plném proudu, ale počasí je spíše letní. Vůně prázdnin jakoby se vznášela ve vzduchu – zdá se, že je nejvyšší čas plánovat program na léto. Tunisko, Egypt, Itálie: tam všude můžete strávit fantastickou dovolenou. Fantastickou dovolenou si můžete dopřát i na méně exotickém místě, než jsou lidnaté pláže subtropických států. I tam budete cítit jako v jiném světě, i když to bude doslova za humny.

Zveme vás totiž na

FESTIVAL FANTAZIE,

který se koná od pátku 29. června do neděle 8. července 2012 v Chotěboři,

především pak na linii Fantasy&Mýty (29. 6. – 5. 7.).

Pokud se rozhodnete zahájit prázdniny právě na Festivalu fantazie, vězte, že nudit se rozhodně nebudete. Na tři desítky programových linií vás zaručeně zaměstnají a zabaví od rána do rána – a pokud ne, můžete se „zašít“ do jedné z heren a strávit hodiny a hodiny třeba nad Arkham Horrorem. A až budete ráno po probdělé noci připomínat více zombie uprchlé z temnot NightConu, než člověka, jehož fotku máte v občance, dohromady vás dají lidi z MoveConu. A nikdy, ale opravdu nikdy si nedovolujte na cukrkandlové panenky z linie anime a mangy – tyhle japonské věci nejsou jen o porcelánových dívenkách…

Pokud se na FF přihlásíte a zaplatíte do 31. května, získáte 20% slevu. Program bude opravdu bohatý, máte se na co těšit – a my se těšíme na vás.

Zde můžeš zanechat svůj komentář.

Jméno (*)
Email (Nebude zveřejněn) (*)
URL
Komentář